top of page
Waarom sponsoren en steunen mensen me?

Hulp van dorpsgenoot Hilde

Toen ik het verhaal van Thijn in ons plaatselijke krantje las, was ik meteen heel enthousiast. Ik las dat Thijn  zichzelf graag wil ontwikkelen. Zo een uitspraak vind ik nogal wat voor een jongen van 14 jaar. Hij wil meer zelfstandig worden, verantwoordelijkheid nemen, leren samenwerken en nieuwe culturen leren kennen.

 

Daarom gaat hij een groot bedrag verzamelen om mee te kunnen gaan met School at Sea. Zijn doel is € 26.000 in te zamelen om zijn droom waar te kunnen maken.

 

Ik kende Thijn niet, maar wou meteen wel helpen. Ik ben in mijn cadeautjeskast gedoken, heb vrienden en vriendinnen gebeld om te vragen of zij nog dingen hadden liggen die ze niet meer gebruikten en die weg konden gegeven worden om Thijn zijn droom te helpen vervullen.

 

Vanuit België kwamen uit een tweetal verhuizingen tientallen dozen met honderden boeken die zijn vader en hij rond Pasen kwamen ophalen. Voor Koningsdag staan er ook al een aantal dingen klaar voor hem.

 

Hij mag de komende tijd mijn auto komen poetsen. Ik hoop dat hij met alle kleine beetjes het bedrag bij elkaar krijgt voor de gevraagde datum. Ik hoop dat er bedrijven zijn die hem met grote beetjes kunnen helpen. Help jij hem ook mee?

​

Groetjes, Hilde Engelen

bottom of page